Skip to main content

4K-upgrade voor Armin van Buuren

Case study

De radioshow ‘A State of Trance’ zag er nog nooit zo scherp uit

Februari 2017 - Diskjockey en muziekproducent Armin van Buuren neemt zijn nieuwe door VideobriX gebouwde radiostudio in het pand van de platenmaatschappij Armada in gebruik. De studio in Amsterdam is speciaal gebouwd om de beleving van zijn radioshow A State Of Trance (ASOT) te verbeteren. ASOT is een wekelijks radioprogramma dat wordt samengesteld door Armin en in 84 landen en door 100 radiostations wordt uitgezonden. Mede door live videostreams te delen op het internet met liefhebbers en fans, is het concept ASOT uitgegroeid tot een wereldwijd evenement.

Juli 2023 - Tijdens de zomervakantie van Armin heeft VideobriX zijn radiostudio compleet geüpgraded naar 4K. Met onder andere nieuwe Canon CR-N700 PTZ camera’s en een uitbreiding van de automatisering is de ultra-moderne radiostudio klaar voor livestreaming in 4K videoresolutie. Je kunt dus nu op verschillende websides en platforms de wekelijkse afleveringen van A State of Trance in de hoogste kwaliteit bekijken.

Met dank aan Gijs van Alkemade van G Produkties voor het inhuren van de expertise van VideobriX voor de installatie en configuratie van deze HD naar 4K-upgrade.

  • HD naar 4K upgrade
  • 4K livestreaming
  • Visual Radio Studio
  • Geavanceerde automatisering