Skip to main content

Facilitair

Mediabedrijf

Wat we doen

VideobriX houdt zich als facilitair mediabedrijf bezig om jouw creativiteit vast te leggen met onze audiovisuele productie-expertise, zodat de (meer)camera registraties, opnames, livestreams, uitzendingen en (interactieve) webcasts opvallen en indruk maken op je publiek. We zijn gespecialiseerd in audiovisuele producties op locatie. VideobriX staat voor innovatie, kwaliteit, maatwerk, efficiëntie en een uitstekende service.

VideobriX bestaat uit een vast toegewijd team van deskundige technici en heeft de beschikking over een uitgebreid netwerk van vooraanstaande freelancers uit verschillende disciplines. We kunnen zelfs de juiste regisseur voor je selecteren, zodat we een complete en voor elk project de meest geschikte crew kunnen samenstellen die voldoet aan zowel jouw specifieke wensen als aan onze eigen uitgebreide ervaring. Dit stelt ons in staat om jouw televisie- of mediaproductie met de grootst mogelijke zorg en expertise te faciliteren. 

Jouw broadcast- of mediaproductie audiovisueel faciliteren met VideobriX staat voor kosteneffectief werken met kundige professionals, innovatieve apparatuur, heldere communicatielijnen en een kwalitatief hoogwaardig resultaat.

Faciliteiten
Broadcast
Webcast
Remote productie
Post productie

Voor wie we werken

VideobriX bedient een brede groep klanten, waaronder omroepen, regisseurs, evenementenorganisaties, culturele instellingen, (media)bedrijven, impresariaten, theaterbureaus, productiemaatschappijen, corporate organisaties, overheidsinstellingen, non-profitorganisaties, sportbonden, enz. Ook individuele artiesten en contentmakers behoren tot de klantenkring van VideobriX. Met meer dan 150 productiedagen per jaar, hebben we een solide track record opgebouwd.

Waarmee we werken

VideobriX werkt met een uitgebreid scala aan moderne audiovisuele apparatuur en technologische oplossingen om hoogwaardige faciliteiten en diensten te kunnen leveren. We maken gebruik van professionele camera's en opnameapparatuur om je evenementen, presentaties of producties vast te leggen.

Bij VideobriX zijn alle regiesets en -wagens deels modulair opgebouwd, zodat ze voor elke productie optimaal kunnen worden samengesteld. Bovendien ondersteunen al onze sets 12G SDI, waardoor ze bij uitstek geschikt zijn voor HD tot UHD/4K HDR producties. We maken gebruik van state-of-the-art apparatuur die nooit ouder is dan 3 jaar en mede dankzij ons zorgvuldig en routinematig onderhoud staan we bekend als een uiterst betrouwbaar facilitair mediabedrijf.

Al onze regiewagens en fly-away regiesets zijn uitgerust met moderne OLED monitoren, industriestandaard Genelec afluistering en hoogwaardige Dante-based intercom. Daarnaast zijn ze standaard voorzien van al die faciliteiten die tv-producties kwalitatief onderscheiden van doorsnee videoproducties. Door onze ruime overhead kunnen we ze flexibel uitbreiden of verkleinen naar behoefte.

Het gebruik van fly-away regiesets biedt het voordeel dat ze dicht bij het podium of de productieruimte geplaatst kunnen worden. Door deze nabijheid kan een regisseur makkelijker ingrijpen en gewenste aanpassingen op de set doorvoeren.

Sinds vele jaren werkt VideobriX met een glasvezelverbinding (ook wel bekend als StageRacer) tussen regie en podium. Dit resulteert in aanzienlijke verkorte bouw- en breektijden, waardoor er veel meer tijd overblijft voor het inhoudelijke aspect van de audiovisuele productie.

Onze deskundige crew verzorgt de visuele mediaproductie, waaronder beeldregie, cameraregie, het naadloos schakelen tussen diverse bronnen en de audioproductie, zodat zowel het beeld als het geluid van hoge kwaliteit is. We weten precies wat er in deze markt gevraagd wordt en beschikken over innovatieve oplossingen voor een creatieve en vooral efficiënte aanpak. Onze broadcast videotechniek komt pas echt tot zijn recht in handen van de beste vakmensen. Naast onze vaste en getalenteerde crew, beschikt VideobriX over een groep zeer ervaren freelancers die allemaal hun sporen hebben verdiend in de omroepwereld. Onze professionals zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de audiovisuele industrie en passen geavanceerde technologieën toe om ervoor te zorgen dat de registraties, livestreams en uitzendingen van de hoogste kwaliteit zijn.

Interesse? Direct contact

Klinkt dit interessant? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze werkwijze en onze apparatuur.
En we zijn heel benieuwd naar jouw project!