Skip to main content

Over

VideobriX

Waarom we het doen

VideobriX levert hoogwaardige audiovisuele producten, diensten en oplossingen die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. We streven voortdurend naar innovatie in het audiovisuele productieproces en omarmen nieuwe technologieën en trends om onze klanten de meest geavanceerde oplossingen te bieden. De tevredenheid van onze klanten staat centraal in alles wat we doen. We luisteren naar hun behoeften, begrijpen hun doelen en leveren op maat gemaakte oplossingen om aan hun specifieke eisen en wensen te voldoen.

VideobriX is een toonaangevende speler in de audiovisuele broadcast- en mediamarkt en wordt erkend voor haar innovatieve oplossingen en ongeëvenaarde klantenservice. Ons doel is om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen met het voorzien van audiovisuele producten en diensten die tot kwalitatief zeer hoogwaardige resultaten leiden.

VideobriX zet zich in voor innovatie, kwaliteit en klantgerichtheid. We hebben een vooraanstaande positie in de professionele audiovisuele markt doordat we onze klanten voorzien van oplossingen die hen helpen om succesvol te zijn.

Hoe we het doen

VideobriX beschikt als facilitair mediabedrijf over verschillende regiesets. Deze omvatten zowel regiewagens als modulaire en compacte, mobiele regiesets.

Een regieset is essentieel in videoproducties. De regieset verschilt per productie en is afhankelijk van de benodigdheden en omvang van het project. Over het algemeen stelt de regieset de regisseur in staat om de productie efficiënt te coördineren, de beeldcompositie te beoordelen en de gewenste visie van de video te realiseren.

De hoeveelheid camera's (van HD tot 4K HDR) en microfoons varieert, afhankelijk van de omvang en de eisen van de productie. Al onze camera’s zijn uit te rusten met Broadcast-, Foto- of Cinema Zoom lenzen, zodat voor elke toepassing de perfecte lens kan worden ingezet.

VideobriX is als systeem integrator verantwoordelijk voor het volledige proces, van het ontwerpen van de oplossing tot de installatie, configuratie en ondersteuning. Door de aanwezige expertise zorgen we ervoor dat alle componenten naadloos samenwerken en voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

VideobriX staat als reseller in direct contact met verschillende fabrikanten en distributeurs in de Pro-AV industrie. Bij een aantal fabrikanten zijn we zelfs een authorized partner.
Klanten kunnen profiteren van onze expertise en ondersteuning bij het selecteren en implementeren van de juiste oplossingen voor hun specifieke toepassingen.

Waar we het doen

VideobriX richt zich als facilitair mediabedrijf in eerste instantie op de televisie- en mediamarkt en klanten in Nederland, maar de regiewagens en mobiele regiesets zijn ook elders in Europa inzetbaar.
Als systeem integrator en Pro-AV reseller bedient VideobriX alleen de Nederlandse markt. Voor meer informatie, neem contact op.

Cees Gogs

organisator Gouden Notenkraker

"Niet alleen omdat je als opdrachtgever weet dat de betrokkenheid van de medewerkers en de kwaliteit van de faciliteiten en opnamen van VideobriX altijd top zijn. Ook wordt er altijd meegedacht hoe er ondanks eventuele onverwachte problemen of noodzakelijke aanpassingen toch altijd een topprestatie neergezet kan worden"

Frank van der Laan

producent Amsterdam Diner

"Het no-nonsense team van VideobriX heeft voor het Amsterdam Diner de afgelopen twee edities het meercamerawerk verzorgd. Er werd gewerkt met een fijn team. Ook in het voortraject was het prettig schakelen: korte lijnen en heldere communicatie. Kortom: hele fijne samenwerking, waarvan we hopen dat er nog vele zullen volgen"

Robbert van Loon

CEO Keytown Productions

"VideobriX staat voor mij gelijk aan 100% betrouwbaarheid en vakmanschap. Vanaf het moment dat ik mijn eerste streaming setje nodig had tot en met het bouwen van een volwaardige regiewagen, op Peter en zijn crew heb ik altijd kunnen rekenen. Bij VideobriX denken ze met je mee en dragen ze bij aan oplossingen voor de uitdagende vraagstukken waar je af en toe mee te maken krijgt. Ik hoop op nog een langdurige samenwerking!"

Machteld Smits

Coördinator en eindredacteur externe projecten RTV Utrecht

"Live uitzendingen met een redelijk budget durf ik alleen met VideobriX aan. Als je op een professionele wijze iets wil streamen met de kwaliteit van een TV uitzending dan durf ik dat alleen te doen met Videobrix. Ik weet dan dat het goed komt! Ze kennen het vak, zowel inhoudelijk als technisch. Ze ontzorgen en ze hebben fijne teams die altijd gaan voor het hoogst haalbare binnen het budget (en net iets meer). Ze denken mee aan een setting van bemande -en onbemande camera’s waardoor dit soort uitzendingen betaalbaar blijven. Een fijn en betrouwbaar bedrijf en zeker een aanrader!"

Menno Maat

Chef Operations BNR Nieuwsradio
Wij bij BNR Nieuwsradio zijn enorm fan van VideobriX! Jaren geleden is onze prettige samenwerking gestart met levering van apparatuur en bekabeling. Inmiddels is VideobriX vaste leverancier voor de technische video livestream registratie van de Dutch Podcast Awards. Met de ervaring die VideobriX heeft, het goede meedenken en de prettige werksfeer weten we dat het goed komt.

Ernest van Loon

Hoofd Mediatechniek en ICT Omroep Flevoland
VideobriX is voor ons een kundige en betrouwbare leverancier waar we met plezier naartoe gaan. Snelle levering van apparatuur en scherpe prijzen hebben ons doen kiezen voor VideobriX als leverancier voor onze video benodigdheden. #inonzeregio #altijdopvoorraad #nononse

    Interesse? Direct contact

    Klinkt dit interessant? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze werkwijze en onze apparatuur.
    En we zijn heel benieuwd naar jouw project!