Skip to main content

Pro AV

Reseller

Wat we doen

VideobriX fungeert ook als reseller en beschikt over een uitgebreid assortiment aan audio-, video-, licht- en ICT-apparatuur van gerenommeerde fabrikanten. Als tussenpersoon tussen fabrikanten en eindgebruikers, voorzien wij onze klanten van deskundig advies bij het selecteren van de juiste audiovisuele apparatuur en technologie├źn voor hun specifieke toepassingen. Onze offertes zijn altijd op maat gemaakt en onze prijzen zijn marktconform en concurrerend.

Je audiovisuele apparatuur bij VideobriX kopen staat voor persoonlijk en merkonafhankelijk advies, competitieve prijzen, ondersteuning bij het implementeren van de juiste oplossingen en een hoge klanttevredenheid.

Voor wie we werken

VideobriX is een business-to-business reseller. We stellen bedrijven in de zakelijke markt in staat om hoogwaardige audiovisuele oplossingen te verkrijgen en te profiteren van de expertise en ondersteuning van ons team. Als leverancier biedt VideobriX ook ondersteuning en service na de verkoop. We helpen klanten met eventuele vragen, technische ondersteuning en garantieclaims.

Waarmee we werken

Videobrix selecteert zorgvuldig haar assortiment van audiovisuele producten voor verkoop van gerenommeerde fabrikanten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. We werken samen met een reeks leveranciers/fabrikanten met bewezen kwaliteit en support en selecteren die producten die aansluiten bij de behoeften en eisen van onze klanten.

VideobriX is authorized reseller van onder andere:

  • Panasonic

  • Netgear

  • Canon

  • VNS GeoBox

Interesse? Direct contact

Klinkt dit interessant? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze werkwijze en onze apparatuur.
En we zijn heel benieuwd naar jouw project!